Een wetsuit huren kan bij Bijvoet Sport!

Veel triatleten zwemmen graag in een wetsuit, niet alleen i.v.m. de watertemperatuur maar ook om energie te sparen tijdens het zwemmen.  Zeker de beginnende zwemmer/triatleet heeft baat bij een wetsuit voor een betere ligging in het water en een beter/meer drijfvermogen. Hierdoor kun je een snellere zwemtijd realiseren en je verbruikt dus minder van je energie. De betere zwemmer zal eerder kiezen voor een flexibeler wetsuit met minder drijfvermogen.

Bij de Triathlon Amsterdam Nieuw-West is Bijvoet Sport aanwezig.
Je kunt dan bij ons in de stand je wetsuit komen ophalen en na afloop weer inleveren* (zie voorwaarden)

Wij verhuren wetsuit van Blue Seventy, Dare2tri en Sailfish. Bevalt het gehuurde pak je, dan is er ook een mogelijkheid om het pak over te nemen na de wedstrijd.bijvoet

Voor het huren van een wetsuit kun je ons mailen, info@bijvoetsport.nl of telefonisch op nummer 0294 412 312. Op bijvoetsportwebshop.nl kunt u ook al vast kijken voor wat informatie.

*Een wetsuit huren kost € 40,- per evenement

*Verplichte waarborg € 100,- (bij beschadigingen aan het pak worden kosten verrekend)

*Eventuele verzendkosten zijn voor rekening van de huurder

*Graag 1 week van te voren reserveren voor verhuur

*Bij het overnemen van het gehuurde pak na de wedstrijd worden de huurkosten verrekend
Heb je liever een eigen wetsuit? Dat kan natuurlijk ook. Wij verkopen wetsuits van Blue Seventy, Dare2tri, Sailfish, Arena en Mako.  Wij hebben wetsuits voor de recreatieve/beginnende als voor de wedstrijd triatleet. Als je nog twijfelt tussen huren of kopen kan je ook naar één van onze testdagen komen (voor data zie onze website)

Je krijgt dan deskundig advies en kunt daar onze merken proberen.